be happy!

hejsan allihopa:). har fortfarande ingen data så sitter i biblan vid en data med några roliga personer. idag ska alla vara med några grupper som vi är uppdelade i, typ miljösak. alla åttor och sjuor. niorna är inte här, dom ska ha skolavslutning ikväll då när alla har slutat. så kommer inte se dom nå mer. har såååå tråkigt, men nu så orkar jag inte mer så puss hej då:). eftersom jag sitter på en data i biblan så kom jag på att jag inte har några bilder eller någon webcam så blir ingen bild.


destroy what destroys you!

tjaa, förlåt mig. vet att jag inte bloggat men min data har vart på lagning och jag hade ingen data hemma att använda så har vart en pause. nu sitter jag, catte och ebba på en varsin data i bibloteket, hehe. michelles är as seg:p. stackare, men nu efter typ en kvart så har hon kommit in, haha. har haft klassdag idag så på eftermiddagen badade hela klassen på måns ols, första gången för mig och roligt var det:). var jätte varmt, sen på eftermiddagen bowlade vi.


I got you and thats enough for me

hejsan, är sååå trött. ska borsta tänderna sen gå och lägga mig. har kollat på en jätte rolig och konstig film på sexan, haha dör av skratt bara jag tänker på den. den har inte slutat en men pallar inte mer. sitter i mitt stökiga rum med en godispåse i handen, mumsi!!:). här får ni bilder från dagens köp. tjol från h&m 79.50 kr. viktiga saker från kicks 65 och 75 kr.

NO MORE!

HEJSAN!! har entligen slutat, väldigt skönt. har nu typ lov kan man väl säga till på måndag:D. är ledig nästa fredag också. om det blir så varmt som det har vart hela veckan så ska jag nog bada:). sitter i ljushallen med catte och ebba. haha catte bytte profilbild och då skrev joel söt<3 och då skrev catte ett ord på google translate på arabiska och då kopierade hon det för det stog på turkiska och sen klistrade in det där man komenterar, haha ser helt stört ut:p.

RSS 2.0