love it or live it

hejsan allihopa. morgonpigg unge här, hehe:). men vaknade för typ en halvtimme sen och kunde inte somna om så startade datan och ska plugga men vela bara uppdatera först, men puss<3 slänger in bilder på det jag köpte igår senare.
hehe, lite trött bara:P

good girls go bad because bad boys dont treat them right

hejsna, ska snart borsta tänderna och sova. är sååå trött. men har pluggat såå mycket ikväll. är stolt:). har ju prov på tisadg i SO och kan typ inget så kommer säkert få stort F!! men på morgonen så köpte jag en blå jacka, typ kavaj och en stickad tröjja. båda från h&m. älskar dom. men puss god natt <3 hahah en fin bild på mig och ida från förra helgen:)

when he touches your nose whit his

godmorgon allihopa. vaknade as tidigt idag, vakna 6. först trodde jag att klockan var typ 8 eller nått men så kollade jag på mobilen och då var den bara 6. men låg kvar till 8 sen pallade jag inte så gick upp och åt frukost med min finaa familj, hehe. sen har jag städat hela mitt rum hela morgonen, tog typ 1 och 1 halv timme. har damsugit, vikt in mina kläder och så. haha det behövdes. innan vAR det kläder över hela mitt golv och massa annat skit så man såg typ inte golvet, hehe. sen när min pappa kommer hem ska han hjälpa mig med att sätta upp min spegel. men nu ska jag plugga, så puss på er<3
ni får lite fina bilder på mig, catte och ebba, hihii:)

why do we always want that we cant have

hejsan, jag har bestämt mig nu för att börja blogga igen. hehe. först vela jag inte blogga för min design var så fuul men michelle min kompis ska fixa den så ska börja blogga igen. men hon fixar den på typ måndag ellr nått. men idag så har jag haft så jäkla kul. har typ skrattat hela jävla dagen:D. på bilden skulle vi gå ut och fota massa för vi skulle göra ett typ vykort med bilder som vi skulle ta på sala. var sååå kuul, hahah jag, catte, ebba, robin, jakob, mueen och rainer tog några bilder på sala men sen tog vi typ bara massa ego pics hahah. har lagt upp dom på facebook:P. sen på idrotten spelade vi fotboll och sjitt vad rädd jag vart. när jag skulle göra mål så kom en från andra laget och tog bollen och skulle passa den till en annan men då stog jag typ framför honom så han sköt allt vad han pallade på min mage så tappade andan i typ 5 ellr 6 sekunder. men sen kunde jag andas, hehe. men har dushat nu och ska plugga har så jäkla mycket läxor och prov nu men först ska jag smaka på mammas goda kladdkaka cheesecake :D vart ett långt inlägg, men puss på eerr<3!!

A SMILE IS TEH BEST MAKEUP A GIRL CAN WEAR

hej hej, idag har jag typ inte gjort nått. i skolan så gjorde jag inte så mycket, var på hälsokontroll hos skolsköterskan för alla åttor ska på det, så typ vägde mig, kolla synen, min rygg och hörsel. sen när jag kom hem så fick jag vetas att jag ska ta FYRA SPRUTOR!!!! när jag kom in genom dörren var jag glad men sen kom mamma och berätta om det då försvann det direkt. men nästa vecka ska jag ta en mot en sjukdom så man kan åka utomlands för tog den sprutan förra året när jag åkte till kina men man ska tre och har bara tagit två, sen ska jag ta tre till mot livmodercancer för dom snackar ju om det på typ nyheterna och så att det är bra att ta den nu så mina föreldrar tycker att jag ska göra det. jaaapppp så här har väl typ min dag vart, hihihi men ska kolla på idol nu så puss hej dååå:).

you are the reason why i smile

hej hej, har typ inte bloggat på typ 100000 år. men vela typ inte ha bloggen längre så struntade bara i den men nu så har jag ångrat mig så idag så har jag typ inte gjort nått. idrotten var inställd så slutade typ en timme tidigare. sen efter skolan gymmade jag, catte, ebba och moa. hihi känner mig väldigt duktig:). det var as kul. ebba och moa har gymkort men jag och catte hade inget men det gjorde inget för första gången så är det gratis så vi testade. ska kanske skaffa ett gymkort där, catte också men ska typ plugga, dusha och sen soovva. är as trött, redan men puss hej!!
slänger in en liten bild som jag tog för några dagar sen, hehe:)

RSS 2.0